MINISZTERELNÖKI HIVATAL
MINISZTER

K/1418/1.

17/36/2-XVI/2002.

Cseresnyés Péter képviselő úr részére,

Magyar Országgyűlés

Budapest

Tisztelt Képviselő Úr!

A miniszterelnök úrhoz intézett és a Házszabály 91. § (2) bekezdésében foglaltak alapján írásbeli választ igénylő, K/1418. számú kérdésére - miniszterelnök úr megbízásából - az alábbi tájékoztatást adom:

Képviselő úr miniszterelnök úr nagykanizsai kampánybeszédének hivatkozott részletét nem pontosan idézte fel. Engedje meg, hogy ismertessem a ténylegesen elmondottakat:

"... ez a város, amelyik akár lehetne a megye fővárosa is, vár arra, hogy olyan elbánásban részesüljön, ami segíti valóban az életüket azoknak az embereknek, akik itt élnek..."

A fentiek - gondolom - meggyőzik Képviselő urat arról, hogy az elhangzani véltek nem felelnek meg a valóságnak. Egyben alapot sem adnak azoknak a - kérdésében leírt - felvetéseknek a megfogalmazására, amelyek a miniszterelnöki megnyilatkozás kizárólag téves értelmezéséből következhetnek.

Budapest, 2002. november 29.

Tisztelettel:

( Dr. Kiss Elemér )

MINISZTERELNÖKI HIVATAL
MINISZTER

17/36/3-XVI/2002.

Dr. Szili Katalin elnök asszony részére,

Magyar Országgyűlés

Helyben

Tisztelt Elnök Asszony!

A Házszabály 65.§ (2) bekezdésében foglaltak megvalósulása érdekében mellékelten megküldöm Cseresnyés Péter (Fidesz) országgyűlési képviselő úr K/1418. számú, írásbeli választ igénylő kérdésére adott válaszomat.

Budapest, 2002. november 29.

Tisztelettel:

( Dr. Kiss Elemér )