A MAGYAR ORSZÁGGYŰLÉS
Önkormányzati bizottsága

H/3213.

Bizottsági önálló indítvány!

Az Országgyűlés
...../2003. (.....) OGY határozata
az Állami Számvevőszék létrejötte óta folytatott tevékenységének elismeréséről

Az Országgyűlés

1. elismerését fejezi ki a szervezetnél folytatott folyamatosan magas színvonalú, politika mentes szakmai munkáért, az országgyűlési képviselőknek adott elemzésekkel, háttér anyagokkal nyújtott szakmai segítségért, valamint a helyi önkormányzatok ellenőrzésével, azok munkájának, gazdálkodásának szabályosabbá, szakszerűbbé tételében nyújtott közreműködéséért,

2. köszönetét fejezi ki az Állami Számvevőszék feladata ellátása során közreműködő valamennyi munkatársának, az Állami Számvevőszék számvevőinek, vezetőinek, alelnökeinek, elnökének az Állami Számvevőszék létrejötte óta végzett tevékenységéért.

I n d o k o l á s

Az Önkormányzati bizottság 2003. március 18-ai ülésén elhangzott képviselői javaslatnak megfelelően, az abban foglaltakkal egyetértve, javasolja az Országgyűlésnek, hogy fejezze ki köszönetét és elismerését az Állami Számvevőszék ellenőrzéseiben közreműködő valamennyi munkatársának, számvevőinek, vezetőinek, alelnökeinek, elnökének a szervezet létrejötte óta, magas színvonalon nyújtott szakmai munkájáért, az országgyűlési képviselőknek adott elemzésekkel, háttér anyagokkal nyújtott szakmai segítségért, valamint a helyi önkormányzatok ellenőrzésével, azok munkájának, gazdálkodásának szabályosabbá, szakszerűbbé tételében nyújtott közreműködéséért.

B u d a p e s t, 2003. március 25.

Dr. Bóka István
bizottság elnöke