Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm. Tisztelt Országgyûlés! Javaslom az önálló indítvány napirendre tûzését. Kérem, most szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 284 igen szavazattal, 59 ellenszavazattal és 5 tartózkodás mellett az önálló indítványt napirendjére tûzte.

Tisztelt Országgyûlés! Az elõterjesztést megtárgyalásra kiadom az alkotmányügyi és az önkormányzati bizottságnak.

Most a sürgõs tárgyalásról határozunk. Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, hogy egyetért-e a sürgõs tárgyalással. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Megállapítom: az Országgyûlés 285 igen szavazattal, 60 ellenszavazattal és 2 tartózkodással a sürgõs tárgyalást elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! Bejelentem, hogy a Központi Statisztikai Hivatal benyújtotta a társadalom és a gazdaság fõ folyamatairól szóló beszámolóját B/1. számon.

Dr. Torgyán József kisgazda képviselõtársunk (Kisgazdapárt) önálló indítványt nyújtott be...(Dr. Torgyán József jelentkezik. - Derültség.) Képviselõ Úr! Tisztelettel javaslom, hogy ezt a kérdést majd Házbizottságon beszéljük meg. Én nagyon tiszteletben tartom az ön pártjának elnevezését, de azt hiszem, hogy egy kis egyszerûsítést majd közösen elfogadhatunk. Parancsoljon, képviselõ úr!

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage