Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Igen. Tisztelt Képviselõ Asszony! Gondolom, azt az érdekképviseleti véleményt, amit az elõbb részletesen felolvasott, azt hiszem, nem kellene kiosztani a Háznak. Egy ügyrendi javaslat hangzott el. Aki egyetért azzal, hogy ne zárjuk le ma a részletes vitát, az igennel szavazzon, aki úgy dönt, hogy lezárható, és eljuthatunk a határozathozatalhoz, az nemmel szavazzon. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 73 igen, l99 nem és 9 tartózkodás mellett úgy döntött, hogy folytatja a részletes vitát, és hogyha eljutunk a határozathozatalhoz, akkor ma dönt.

Kónya Imre belügyminiszter úr jelentkezett szólásra. De mielõtt megadnám neki a szót - elnézést miniszter úr -, szeretném tájékoztatni a tisztelt Házat, mint ahogy többen észrevehették már, a miniszter urak részt vesznek a vitában, de nem miniszteri minõségben. Most felvetõdött, jobb lenne, ha esetleg a képviselõi helyükrõl hangzanának el ezek a hozzászólások, azonban tájékoztatom a tisztelt Házat, hogy ez technikailag nem megoldható, mert hogyha két helyen van jelezve egy név, akkor a rendszer nem mûködik pontosan. Elnézést miniszter úr, megadom a szót.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage