Torgyán József Tartalom Elõzõ Következõ

DR. TORGYÁN JÓZSEF (FKGP): Köszönöm a szót, elnök úr. Azért, hogy ne kelljen az igen tisztelt Ház türelmét igénybe vennem, hogy ne kelljen a Házat megszavaztatni, visszavonom az ügyrendi javaslatomat.

De legyen szabad megjegyeznem, hogy az elõterjesztésben úgy szerepel - és a tisztelt Házban így osztották szét a képviselõk között -, mintha a 78 támogató aláírás mellékletként becsatolásra került volna. De ha egyszer azt állítják az elõterjesztõk, hogy ez nem került becsatolásra, én nem akarok pápább lenni a pápánál... (Derültség.)

Még egyetlenegy észrevétel. Úgy gondolom, azt a kérdést, hogy ügyrendileg mi helyes, végül is nem az elõterjesztõ javaslata dönti el - ezt csak a jövõre vonatkozóan mondom elnök úrnak -, hanem a Házszabály. Ha egyszer a Házszabály úgy rendelkezik, ahogy, akkor teljesen független, mit mond az elõterjesztõ, mert hiába fogom én azt mondani, hogy a pisai ferde torony tetején kávézgatok most, amikor itt tartok ügyrendi beszámolót a Háznak. Köszönöm szépen a türelmet. (Derültség, taps.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage