Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Torgyán úr! Egyelõre nem adtam szót. Köszönöm szépen. (Derültség.) Azt gondolom, hogy a jegyzõkönyv mindezeket tanúsítja, de én ezt csak egy elvi lehetõségként említettem most.

Mielõtt az ebédszünetre sor kerülne, engedjék meg képviselõtársaim, hogy elmondjam: a Házszabállyal kapcsolatosan további vezérszónoklatokra a televíziós közvetítési idõszakban kerül még sor, közvetlenül az interpellációk után.

Egyetlen interpellációnk van ma délutánra. Nagyon kérjük Önöket, két órakor a határozatképes Országgyûlés folytathassa ülését, hogy utána sor kerüljön a Házszabály további vitájára.

Szeretném még ismertetni az ebédszünetet követõ programot. Tehát 14 órakor az interpelláció elmondására kerül sor. Ezt követi az Országgyûlés Házszabályáról szóló határozati javaslat általános vitájának folytatása. Ezután a felsõoktatási, illetve a gyógyszertári törvény részletes vitája és határozathozatala következik, majd bizottsági tagok megválasztására kerül sor. Végül a Házszabályról szóló javaslat általános vitáját folytatjuk és zárjuk le az egyes képviselõi felszólalásokkal.

Köszönöm figyelmüket!

Jó étvágyat! S kérem, hogy két órakor jelenjenek meg!

(Szünet: 13.02-14.04 - Elnök: G. Nagyné Maczó Ágnes

Jegyzõk: dr. Szilágyiné Császár Terézia és dr. Kávássy Sándor)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage