Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm. Tisztelt képviselõtársaim! Interpelláló képviselõtársunk a választ nem fogadta el. Kérdezem az Országgyûlést, elfogadja-e az államtitkár úr válaszát? Kérem, szavazzanak! (Szavazás. - 137 igen, 47 nem, 1 tartózkodás. - Az Országgyûlés nem határozatképes.)

Sajnos, képviselõtársaim, az Országgyûlés e pillanatban még nem határozatképes. Kérem a frakcióvezetõket, intézkedjenek, hogy a képviselõ kollégák az ülésen most nagyobb számban jelen legyenek. Megismételjük a határozathozatalt.

(14.40)

Kérem, foglaljuk el a helyünket! Tehát megismétlem: Barkóczy Gellért képviselõtársunk nem fogadta el az államtitkári választ. Kérdezem, az Országgyûlés elfogadja-e az államtitkár úr válaszát. Kérem, szavazzanak! (Szavazás. - 151 igen, 33 nem, 7 tartózkodás. - Közbeszólások: Kevés!)

Még mindig néhány szavazat szükségeltetik a határozatképességhez. (Általános zaj. - Néhány képviselõ érkezik az ülésterembe.) Megismételjük a határozathozatalt.

Kérdezem az Országgyûlést, elfogadja-e az államtitkár úr válaszát? Kérem, most szavazzanak! (Szavazás.)

Megállapítom, hogy az Országgyûlés 156 igen szavazattal, 37 ellenében, 8 tartózkodás mellett az államtitkár úr válaszát elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! Dr. Torgyán József képviselõtársunk a Független Kisgazdapárt képviselõcsoportjából interpellációt nyújtott be a munkaügyi miniszterhez "A Budapest-Hegyeshalom vasútvonal korszerûsítésének kormányzati beruházásáról és az ehhez kapcsolódó vasúti jármû vásárlásáról" címmel. Dr. Torgyán József képviselõtársamat illeti a szó.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage