Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm. Dr. Sepsey Tamás képviselõ úr nem fogadta el a miniszteri választ. Kérdezem az Országgyûlést, elfogadja-e a miniszter úr válaszát? Kérem, szavazzanak! (Kávássy Sándor: Nem mûködik a gépem. - Szavazás.)

Egy pillanat. Kávássy Sándor jelezte, hogy nem mûködik a szavazógépe. A képviselõ úrnak a jegyzõi gépe mûködik. Kérdezem, hogyan szavazott? (Kávássy Sándor: Nemmel.) Nemmel szavazott. (Derültség a kormánypártok soraiban.)

Erre tekintettel kimondom a határozatot: az Országgyûlés 186 igen szavazattal, 50 ellenében, 8 tartózkodás mellett a miniszteri választ elfogadta.

Tisztelt Képviselõtársaim! Most áttérünk a kérdések tárgyalására. Dr. Kávássy Sándor képviselõtársunk a Független Kisgazdapárt képviselõcsoportjából kérdést kíván feltenni a földmûvelésügyi miniszternek "Mit tervez a Földmûvelésügyi Minisztérium..." Elnézést kérek. Megfordítjuk a két kérdés sorrendjét, tudniillik Kávássy képviselõ úrnak két kérdése is van. Ahhoz a kérdéshez, amelyet ismertettem, a kormány képviselõje még nincs jelen.

Tehát Kávássy képviselõ úr másik kérdését vesszük elõre, melynek címe: "Milyen intézkedések és lépések várhatók mezõgazdasági termékeink reklámjának jobbítása tekintetében?" Dr. Kávássy Sándor képviselõ urat illeti a szó.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage