Elnök Tartalom Elõzõ

ELNÖK: Igen.

Tisztelt Országgyûlés! Ezek alapján megkérdezem a tisztelt Országgyûlést, hogy a már elfogadott módosító javaslatokkal, illetõleg az el nem fogadott javaslatok eredeti szövegével együtt elfogadja-e a polgármesteri tisztség ellátásának egyes kérdéseirõl és az önkormányzati képviselõk tiszteletdíjáról szóló törvényjavaslatot? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 232 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül a törvényjavaslatot elfogadta. (Taps.)

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a helyi és kisebbségi önkormányzati képviselõ-választások 1994. évi lebonyolításának költségeirõl szóló országgyûlési határozati javaslat határozathozatala. (Zaj.) Emlékeztetem önöket, hogy a miniszteri zárszó már elhangzott.

Tisztelt Országgyûlés! Mivel az elõterjesztéshez módosító javaslat nem érkezett, a határozathozatal egyetlen döntést igényel.

Kérdezem tehát a tisztelt Országgyûlést, hogy elfogadja-e a helyi és kisebbségi önkormányzati képviselõ-választások 1994. évi lebonyolításának költségeirõl szóló országgyûlési határozati javaslatot? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 232 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az országgyûlési határozati javaslatot elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! Mai ülésünket berekesztem. Mindenkinek jó pihenést kívánok. (Taps.)

(Az ülésnap 20 óra 48 perckor ért véget.)

Az ülés jegyzõkönyvének teljes és szöveghû anyagát a Magyar Gyorsírók és

Gépírók Országos Szövetségének beszédgyorsíró szolgálata készítette

(1066 Budapest, Dessewffy u. 9. Tel/Fax: 111-7686)

Tartalom Elõzõ

Eleje Homepage