Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Az interpellációk és kérdések elmondására kedden délután az ebédszünetet követõen, 14 órától kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Most javaslatot teszek ma kezdõdõ ülésünk tárgysorozatára:

1. A nyugellátások és a baleseti nyugellátások 1994 szeptemberét megelõzõ idõre vonatkozó emelésének egyösszegû kifizetésérõl szóló országgyûlési határozati javaslat H/103-as számon.

2. A Magyar Köztársaság 1994. évi pótköltségvetésérõl szóló törvényjavaslat T/60-as számon.

3. Az Expo '96 Budapest nemzetközi szakkiállítás megrendezésének lemondásáról szóló törvényjavaslat T/93-as számon.

4. A helyi önkormányzatok címzett és céltámogatási rendszerérõl szóló 1992. évi LXXXIX. törvény módosítását indítványozó törvényjavaslat T/50-es számon.

5. Interpellációk.

6. Kérdések.

Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, elfogadja-e az ülés tárgysorozatára tett javaslatomat. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 227 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül, 1 tartózkodás mellett a tárgysorozatot elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a nyugellátások és a baleseti nyugellátások 1994 szeptemberét megelõzõ idõre vonatkozó emelésének egyösszegi kifizetésérõl szóló országgyûlési határozati javaslat általános vitája. Az elõterjesztést H/103-as számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Megadom a szót dr. Kovács Pál népjóléti miniszter úrnak, a napirendi pont elõadójának.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage