Baráth Etele Tartalom Elõzõ Következõ

DR. BARÁTH ETELE (MSZP): Tisztelt Ház! Kedves Képviselõ Asszony! Én azt gondolom, hogy egy nyereségességnek nagyon sokféle formája és lehetõsége van. (Dr. Szabó Iván tapsol.) A mai napig állítom, hogy az expó önmagában véve nyereségessé tehetõ, s mi több, maga az expó vállalkozói alapon megrendezhetõ. (Taps a jobb oldalon.)

A mai napig állítom, hogy azok az elõterjesztések, amelyek itt a parlament asztalán és a képviselõ asszony által - mint fõvárosi képviselõ - is ismertek voltak, azok mindazokat a feltételeket rögzítették, amely feltételek alapján ez így elvégezhetõ lett volna.

Még mielõtt hozzászólna, hadd mondjam el, hogy 1991 novemberében a Magyar Hírlap hasábjain a világkiállítás pártolásával egyáltalán nem vádolható Kuncze Gábor képviselõ úr úgy nyilatkozott, hogy az expó - tehát a határon belüli expó - vállalkozói alapon megrendezhetõ. Az egy más kérdés, hogy milyen feltételek vannak ma és milyen feltételek voltak abban a dokumentációban elõírva, amelyeket mi akkor javasoltunk.

Azt hiszem, hogy ezek a tények nem vitathatók, de én nagyon szívesen állok rendelkezésre, amennyiben a parlament igényt tart rá, hogy részletesebben és dokumentumok alapján kifejtsem. (Taps a bal oldalon.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage