Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Most rátérünk az interpellációk megtárgyalására.

Tájékoztatom képviselõtársaimat, hogy az interpellációs idõkeretek nem változtak, azaz a kérdés feltevésére három perc, a miniszteri válaszra öt perc, a viszonválaszra pedig két perc áll rendelkezésre.

Tisztelt Országgyûlés! Tájékoztatom a tisztelt Országgyûlést, hogy dr. Trombitás Zoltán képviselõnek, Fidesz, "A Carlos letartóztatása alkalmából tett nyilatkozat ügyében" címmel benyújtott interpellációjára a dr. Katona Béla tárca nélküli miniszter úr által adott írásos válasz megtárgyalása a képviselõ úr és a miniszter úr egyetértése alapján két hét múlva lesz esedékes a Házban. Ezt azért mondtam ilyen bonyolultan, mert bonyolult volt a megállapodás is, amit a miniszter úr és a képviselõ úr kötött. A lényeg az, hogy két hét múlva kerül sor erre az interpellációs válaszadásra itt a Házban.

Tisztelt Országgyûlés! Kapronczai (sic!) Mihály képviselõtársunk, Független Kisgazdapárt, interpellációt nyújtott be a közlekedési, hírközlési és vízügyi miniszterhez "A debreceni polgárok unokái adósrabszolgák lesznek-e, ha egészséges ivóvízet kívánnak inni?" címmel.

Kapronczai Mihály képviselõtársamat illeti a szó.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage