Bauer Tamás Tartalom Elõzõ Következõ

BAUER TAMÁS (SZDSZ): Elnök Asszony! Tisztelt Ház! Csak emlékeztetni szeretném ismételten az érdeklõdõket arra, hogy a világkiállítási törvény két dolgot mondott ki. Az egyik, hogy expó legyen, a másik, hogy legfeljebb folyó áron 30 milliárd. Ez egy kötelezettség és egy tilalom. Márpedig a kormánynak mindkettõ betartására kellett törekednie, és a kettõ közül csak az egyiket tudta betartani.

A másik dolog, amit szintén nagyon röviden említenék: elhangzott itt - ha jól emlékszem, Demeter Ervin képviselõtársamtól -, hogy a kerítésen kívüli munkálatok 18 százalékos készültségi fokon vannak, és ennek alapján õ kétségbe vonta azt, hogy a fõvárosi önkormányzat kellõképpen támogatja a világkiállítás megvalósítását.

(11.50)

Nos, a kerítésen belüli magasépítési munkáknál is 15 százalék körüli készültségi foknál tartunk. A magyar pavilon jelenleg a kivitelezési tervek stádiumában van. Ennek alapján nem szeretnék a Világkiállítási Programiroda világkiállítás iránti odaadásával kapcsolatban semmiféle következtetést levonni. Köszönöm a figyelmüket. (Taps a bal oldalon.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage