Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: És az Országgyûlés? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyûlés a módosító javaslatot 233 igen szavazattal, 21 ellenszavazattal, 27 tartózkodás mellett elfogadta. (Fekete György: Nem mûködik a szavazógépem!)

Azonnal felszólunk a technikusoknak. Köszönöm szépen. (Elnök a jelzést továbbítja.)

A kiegészítõ jelentés 6/0. pontjában, illetve ehhez kapcsolódóan az alapjelentés 62-77. pontjáig terjedõ részében Dornbach Alajos az önkormányzati kisebbségi választásokkal kapcsolatos kiadások fedezetére terjeszt elõ javaslatot. Ezeket együttesen teszem fel szavazásra, a 75. pont kivételével, amelynek eltérõ a bizottsági támogatottsága.

A módosító javaslat az 5. § (1) bekezdésében a törvény 5. §-a d) pontjának kiegészítését, illetõleg a VII. belügyminisztériumi fejezeten belül az egyes elõirányzatok átcsoportosítását tartalmazza.

A javaslatcsomaggal alternatív tartalmúak a kiegészítõ jelentés 62/1., 66/1. pontjaiban lévõ javaslatok, amelyekben Lezsák Sándor a rendõrség egyes költségvetési elõirányzatainak emelését javasolja. Errõl azonban majd a belügyminisztériumi fejezetnél határoz az Országgyûlés, mivel nincs kapcsolata a normaszöveggel.

Elõször Dornbach Alajos javaslatát teszem fel szavazásra a kiegészítõ jelentés 6/0., illetõleg a jelentés 62-tõl 74., továbbá 76. és 77. pontjai szerint. A bizottságok támogatják. Miniszter úr?

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage