Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm. Tisztelt Képviselõtársaim! Az ajánlás még a megtárgyalt öt ponton kívül nyolc pontot tartalmaz, összesen tizenhárom pontból áll.

Balsai képviselõ úr és Pálos képviselõ úr voltak, akik írásban jelezték felszólalási szándékukat. Az egyszerûsítés kedvéért megkérdezem, hogy valamelyik ponthoz õk kívánnak-e hozzászólni. Egyikük sem. Akkor engedjék meg, hogy ne haladjak így most végig pontonként, hanem megkérdezzem a tisztelt Országgyûlést, hogy bármelyik ponthoz, amit még nem tárgyaltunk és aminek a vitája elvileg még nyitva van, kíván-e valamelyik képviselõtársunk hozzászólni. (Senki sem jelentkezik.) Mivel senki nem jelzett felszólalási szándékot, ezzel az ajánlás további pontjait, tehát a 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12. és 13. pontokra vonatkozó részletes vitát is és egyben az egész törvényjavaslat részletes vitáját lezárom. A módosító javaslatokról jövõ heti ülésünkön határozunk.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a helyi önkormányzatok címzett és céltámogatási rendszerérõl szóló 1992. évi LXXXIX. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitájának újabb kapcsolódó módosító javaslatok házszabályszerû benyújtása érdekében történõ újramegnyitása, majd lezárása. Az elõterjesztést T/50. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Tájékoztatom önöket arról, hogy a törvényjavaslat tárgyalása során a régi Házszabály rendelkezéseit kell alkalmaznunk. A jelzett módosító javaslatok benyújtásra kerültek.

Megkérdezem képviselõtársaimat, hogy kíván-e valaki felszólalni; illetve mielõtt még a most jelzendõ felszólalásokra sor kerülne, megkérdezem Dornbach Alajos képviselõ urat, aki írásban elõzetes felszólalóként jelezve van, hogy most hogy értsem mozdulatát, mert úgy vélem, mintha ettõl elállna... (Dr. Dornbach Alajos jelzi, hogy nem.) Tessék, megadom a szót.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage