Barkóczy Gellért Tartalom Elõzõ Következõ

BARKÓCZY GELLÉRT (FKGP): Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Asszony! Tisztelt Képviselõtársaim! Én is részt vettem azon az expóval kapcsolatos balatonboglári ülésen, ahol a vállalkozók is ott voltak, de ott voltak a megyei közgyûlések elnökei, tagjai, nagyon sok Balaton-parti polgármester. A vállalkozók ott kimondták, hogy egyetlen egy fillért nem kérnek segítségként, csak annyit kérnek, hogy rendezzék meg az expót. (Derültség a bal oldalon.) Nem kérnek egy fillért sem az építkezésekhez, ezt mondták ott ki a válllakozók. Ez így volt! Hanem azt elmondták a vállalkozók, hogy viszontkeresettel fognak élni, mert a befektetett költségekért kártérítést kérnek.

Igenis nagyon kérték, hogy a világnak megmutathassák a Balatont és annak környékét, elmondták, hogy igenis a falu fejlõdése érdekében nagyon fontos ez a világkiállítás, nagyon fontos bemutatni Magyarországot és bemutatni Somogyországot.

Kérem önöket, tisztelt MSZP-s képviselõtársaink, hogy a szívükbõl beszéljenek! Mert én nagyon jól tudom, hogy nagyon sokan igaziból megszavaznák ezt az expót, csak hátulról mást mondanak önöknek, a frakciófegyelem megvan. Köszönöm szépen, hogy meghallgattak. (Taps az FKGP soraiban.)

(10.40)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage