Pokorni Zoltán Tartalom Elõzõ Következõ

POKORNI ZOLTÁN (Fidesz): Én azt gondolom, a miniszter, a pénzügyminiszter úr sem fogja cáfolni azt, hogy elfogadták azt a mondatot is, amelyiket az elõbb idéztem, és még egyszer meg kell hogy ismételjem: "A növekedést az elsõévesek számának csökkentésével és a képzési idõ rövidítésével kell mérsékelni".

Információim szerint az önök frakciója is elfogadta ezzel a mondattal együtt ezt az anyagot is, és ha jól tudom, az úgynevezett szociális partnereknek, önkormányzati szövetségekhez, szakszervezetekhez is ezt a mondatot tartalmazó dokumentumot juttatták el önök.

Én nagyon sok sikert kívánok önnek is, államtitkár úr, Fodor Gábor miniszter úrnak is abban a küzdelemben, amit láthatóan - ezek szerint - a két tárca egymással vív. De boldogabb lennék, ha kormányprogram és kormánypolitika lenne, nem pedig úgynevezett "ágazati érdekérvényesítések" a kormányon belül. Tudniillik mindaddig nem vagyunk nyugodtak, hogy ki fog gyõzni ebben a küzdelemben; a pénzügyminiszter vagy pedig a mûvelõdési tárca. (Taps a jobb oldalon.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage