Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: És a tisztelt Országgyûlés? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyûlés 66 igen szavazattal, 195 ellenszavazattal, 18 tartózkodás mellett a javaslatot nem fogadta el.

Tisztelt Országgyûlés! Határozathozatalunk végére értünk. Megkérdezem képviselõtársaimat, van-e valakinek tudomása olyan módosító javaslatról, amelyrõl az Országgyûlés nem határozott. (Nincs jelentkezõ.) Ilyen képviselõtársunk nincs. Megkérdezem a hatáskörrel rendelkezõ bizottságok elnökeit, úgymint az önkormányzati és a költségvetési bizottságot, valamint Világosi Gábor államtitkár urat, hogy most sor kerülhet-e a végszavazásra. (A megkérdezettek jelzik, hogy igen.) Igen.

Végezetül kérdezem a tisztelt Országgyûlést, hogy a már elfogadott módosító javaslatokkal, illetõleg az el nem fogadott javaslatok eredeti szövegével együtt elfogadja-e a helyi önkormányzatok címzett- és céltámogatási rendszerérõl szóló módosított 1992. évi LXXXIX. törvény módosításáról szóló törvényjavaslatot mellékleteivel együtt. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyûlés 205 igen szavazattal, 79 ellenszavazattal, 2 tartózkodás mellett a törvényjavaslatot elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a munkanélküliség enyhítésérõl szóló országgyûlési határozati javaslat határozathozatala. Az elõterjesztést H/30. számon kapták kézhez képviselõtársaim, amelyhez módosító javaslat nem érkezett.

Megkérdezem Gyimóthy Géza képviselõ urat a Független Kisgazdapártból, az elõterjesztés elõadóját, hogy kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra. (Gyimóthy Géza: Igen.) Kíván válaszolni. Gyimóthy Géza képviselõ úré a szó.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage