Zsigmond Attila Tartalom Elõzõ Következõ

ZSIGMOND ATTILA (MDF): Tisztelt Ház! Az elsõ alkalommal nem szólaltam meg, amikor Bauer Tamás idézett engem, a második alkalommal azonban, amikor már úgy éreztem, hogy enyhén köszörüli rajtam a nyelvét és kvázi illemtanórába kezd átmenni a dolog, akkor úgy éreztem, mégis észrevételezem azt, amit mondott.

Elõször is szeretném megjegyezni és leszögezni azt, hogy ha valakit, valaha halálosan pontosan idéznek, olyannyira, hogy leadtam a jegyzõnek a kéziratomat, hogy pontosan kerüljön a jegyzõkönyvbe, ez azt hiszem, hogy nem tartozik az elítélendõ cselekmények közé. Az, hogy õ nem tudta pontosan idézni Rabár Ferencet vagy Kupa Mihályt, ez az õ problémája.

Ami az illemtanórát illeti, azt hiszem, amikor egy képviselõ sorra kerül a feliratkozás alapján, akkor kell elmondania a hozzászólását, tehát nem tudja megválasztani azt a pillanatot, amikor Békesi László pénzügyminiszter úr éppen itt van. Tehát nem a képviselõ viselkedik illetlenül akkor, amikor távollétében idézi a kormány bármelyik tagjának vagy bárkinek a mondatait, hanem a kormány viselkedik illetlenül, hogy ilyen kevés taggal képviselteti magát. Köszönöm. (Taps a jobb oldalon.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage