Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyûlés! A két együttes ajánlás csak olyan módosító javaslatokat tartalmaz, amelyek egyik bizottságban sem kapták meg a szükséges egyharmados támogatást, és a képviselõcsoportok nem kértek szavazást. Ezért most a módosító javaslatról nem kell az Országgyûlésnek határoznia, így a zárószavazásra várhatóan a jövõ heti ülésünkön sor kerül, amely egyetlen döntést igényel. Az ajánlás 2. pontjában... Bocsánat! Kicsit engem is meglepett, mint gondolom önöket is, hogy vége a szavazásnak.

Soron következik a jövedéki szabályozásról és ellenõrzésrõl, valamint a bérfõzési szeszadóról szóló 1993. LVIII. törvény módosításáról szóló törvényjavaslathoz benyújtott módosító javaslatok határozathozatala. Az elõterjesztést T/141-es számon kapták kézhez képviselõtársaim. A határozathozatal már az új Házszabály szerint történik. A benyújtott módosító javaslatokról együttes bizottsági ajánlás készült T/141/5. és 141/7-es számon.

Megkérdezem Békesi László pénzügyminiszter urat, kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra. (Dr. Békesi László bólint.) Igen, megadom a szót Békesi László pénzügyminiszternek.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage