Kósa Lajos Tartalom Elõzõ Következõ

KÓSA LAJOS (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök úr. Szeretném megköszönni képviselõtársamnak ezt a remek, etimológiai területeket is érintõ elemzését. Bizonyára ismeri azt a kisnyulas viccet, amikor a kis nyúlon vagy van sapka, vagy nincs sapka - igaz, hogy alternatíva van ott is, de a vége az, hogy azért csak megverjük a kis nyulat.

Magyarul én egészen biztos vagyok benne, hogy Bauer Tamás képviselõtársam tudja, mirõl beszéltem. Nevezetesen arról, hogy ahogy a Világkiállítási Fórum képes volt a kormány-elõterjesztéshez képest különbözõ döntést elõkészítõ alternatívát bemutatni, úgy gondolom, hogy a kormánynak is módjában állt volna ez. Megmondom õszintén, hogy az ellenzéki képviselõk erejét egy olyan törvényjavaslat elkészítése, ami átfogó módon elemzi a világkiállítással kapcsolatos összes kormányzati és önkormányzati feladatot és ennek az összes költségvetési és egyéb költségbeli kihatását, ez egy ellenzéki képviselõ lehetõségeit meghaladja.

Azt reméltem, hogy a kormány lehetõségeit ez nem haladja meg, és sajnálom, hogy úgy látszik, a történelem engem cáfolt. Köszönöm.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage