Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyûlés! Engedjék meg, hogy magam és képviselõtársaim nevében tisztelettel köszöntsem a díszpáholyban helyet foglaló Namszraidzsavin Luvszandzsav urat, Mongólia igazságügy-miniszterét és kíséretének tagjait. (A képviselõk tapssal köszöntik a küldöttséget, melynek vezetõje felállással köszöni meg az üdvözlést.) Magyarországi megbeszéléseikhez sok sikert kívánunk.

Tisztelt Országgyûlés! A házbizottság múlt heti ülésén ajánlást fogadott el, amely szerint a bizottsági elõadók legfeljebb ötperces idõkeretben fejtsék ki álláspontjukat. Kérem a bizottsági elõadókat, hogy a házbizottság ajánlását vegyék figyelembe.

Tisztelt Országgyûlés! A nemzetbiztonsági bizottság, a foglalkoztatási bizottság, a kulturális bizottság, az önkormányzati bizottság, valamint a külügyi bizottság jelezte, hogy nem kíván külön elõadót állítani. Tájékoztatom önöket, hogy a költségvetési, valamint a számvevõszéki bizottság ülésén kisebbségi álláspont is megfogalmazódott.

Elõször megadom a szót Varga Józsefnek, a költségvetési bizottság elõadójának, és átadom az elnöklést G. Nagyné Maczó Ágnesnek. (Taps.)

(Az elnöki széket G. Nagyné dr. Maczó Ágnes foglalja el.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage