Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm. Tisztelt Országgyûlés! Most a határozathozatal következik. Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, egyetért-e az önálló indítvány sürgõs tárgyalásával. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 145 nem szavazattal, 49 igen ellenében, 15 tartózkodás mellett a sürgõsségi indítványt elvetette.

Tisztelt Országgyûlés! Szünet elõtti bejelentésünket kiegészítve a bizottsági elnöki értekezlet javaslata alapján bizottsági ajánlás elkészítésére kijelölöm még az állami tulajdonban levõ vállalkozói vagyon értékesítését indítványozó törvényjavaslat tekintetében a már kijelölt bizottságok mellett a költségvetési bizottságot, a foglalkoztatási bizottságot, a mezõgazdasági bizottságot és a számvevõszéki bizottságot is.

Tisztelt Országgyûlés! Egyben tájékoztatom önöket arról is, hogy az alkotmányügyi bizottság 24-én, csütörtökön nem 15 órakor, hanem már 14 órakor megkezdi ülését.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik az Alkotmánybíróságról szóló 1989. évi XXXII. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat és a hozzá kapcsolódó alkotmánymódosítás együttes általános vitájának lezárása. Emlékeztetem önöket, hogy a tegnapi ülésnapon felszólalásra már senki sem jelentkezett. A képernyõn megjelent Suchman Tamás képviselõ úr neve. (Közbeszólás balról: Tévedés.) Tévedés.

(16.50)

Mielõtt a vitát lezárnám, megkérdezem Csiha Judit igazságügyi államtitkár asszonyt, kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra?

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage