Füzessy Tibor Tartalom Elõzõ Következõ

DR. FÜZESSY TIBOR (KDNP): Elnök Asszony! Tisztelt Ház! Tisztelt Szövetséges Frakcióvezetõ Úr! (Torgyán József: Hát, ha ez neked szövetség, hogy a kommunistákkal kokettáltok, a mi hátrányunkra eljártok, ne haragudj már... - Derültség.) Úgy gondolom, ez egy egészen más téma, amire nem az ügyrendi javaslattal kapcsolatban kell felszólalnom.

A kisgazdapártnak a szövetkezeti törvényre fordítandó idejébõl nem 14 perc telt el, hanem eddig 23, amibõl 9 perc a frakcióvezetõ úr felszólalásának és az azt követõ reakcióknak köszönhetõ. Ez az elvétel természetesen tovább folytatódik akkor, ha a frakcióvezetõ úr ragaszkodik a házbizottság összehívásához. Úgy gondolom, frakcióvezetõ úr végezze el az ezzel kapcsolatos számításait, és számítsa ki, hogy jár jobban, vagy hogy jár rosszabbul a kisgazdapárt.

Egyébként szeretném megköszönni az elnök asszony toleranciáját. Külön szeretném megköszönni Lányi képviselõ úr toleranciáját és megértését. A frakcióvezetõ úrral szeretném közölni, hogy itt történtek megbeszélések, amíg ön távol volt. Én ebbõl örömmel láttam, hogy a pártjaink közötti együttmûködés folyik akkor is, ha a frakcióvezetõ úr nincs jelen, sõt, talán még jobban akkor, ha a frakcióvezetõ úr nincs jelen. (Taps.)

(13.20)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage