Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Megkérem képviselõtársaimat, foglalják el helyeiket, folytatjuk a munkát. Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a magánszemélyek jövedelemadójáról szóló 1991. évi XC. törvény módosításáról rendelkezõ törvényjavaslat, valamint a társasági adóról szóló 1991. évi LXXXVI. törvény módosítását indítványozó törvényjavaslat általános vitájának lezárása. Az elõterjesztéseket T/232. és T/233. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Emlékeztetem önöket, hogy hétfõi ülésnapunkon már senki nem jelentkezett felszólalásra egyik elõterjesztéshez sem, de a módosító javaslatok házszabályszerû benyújtása érdekében az általános vitákat még nem zártuk le. Mivel a jelzett módosító javaslatok beérkeztek, mindkét elõterjesztés általános vitáját lezárom. A részletes vitára bocsátásokra és a részletes vitákra jövõ heti ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a Magyar Köztársaság 1995. évi költségvetésérõl szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása. Elõször az írásban elõre jelentkezett felszólalóknak adom meg a szót. Szólítom a szónoki emelvényre Takács Imre képviselõ urat, a Magyar Szocialista Párt frakciójából. Kérem, szíveskedjék felkészülni Urbán László, a Fideszbõl.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage