Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni az elõbb felsorolt módosító indítványokhoz. (Nem jelentkezik senki.) Nem kíván, a részletes vita e szakaszát lezárom.

Indítványozom, hogy az ajánlás 26-35. pontjáig terjedõ módosító javaslatok tárgyalását kapcsoljuk össze. Ezek a javaslatok az adó mértékére vonatkozó szabályokat tartalmazzák. Bejelentem, hogy az ÉT-megállapodás szerint ehhez a ponthoz kapcsolódik a 232/48. szám alatti módosító indítvány. Az indítványról kézfelemeléssel határoz az Országgyûlés. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Köszönöm. Az Országgyûlés látható többsége az indítványt elfogadta.

Megkérdezem, kíván-e valaki szólni az elõbb felsorolt módosító javaslatokhoz. (Nem jelentkezik senki.) Nem kíván, ezért a részletes vita e szakaszát lezárom.

Indítványozom, hogy az ajánlás 37., 38., 39., 40., 42., 43. pontjáig terjedõ módosító javaslatok tárgyalását kapcsoljuk össze. Ezek a javaslatok az adókedvezményre vonatkozó szabályokat módosítják. Bejelentem, hogy az ÉT- megállapodás szerint ehhez a ponthoz kapcsolódik a 232/49. szám alatti módosító indítvány. Az indítványról kézfelemeléssel határoz az Országgyûlés. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Megállapítom, hogy az Országgyûlés látható többsége az indítványt elfogadta.

Megkérdezem, kíván-e valaki szólni az elõbb felsorolt módosító javaslatokhoz. (Nem jelentkezik senki.) Nem kíván, ezért a részletes vita e szakaszát lezárom.

Indítványozom, hogy az ajánlás 44-50. pontjáig terjedõ módosító javaslatok tárgyalását kapcsoljuk össze. Ezek a javaslatok a törvényjavaslat 2. számú mellékletének módosítását kezdeményezik, amely az amortizációs normák jegyzékét tartalmazza. Az indítványról kézfelemeléssel határoz az Országgyûlés. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Megállapítom, hogy az Országgyûlés... (Kiss József jelentkezik.) ...látható többsége az indítványt elfogadta. Megadom a szót Kiss Józsefnek, a Magyar Szocialista Párt részérõl.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage