Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni az elõbb felsorolt módosító indítványokhoz.(Nem jelentkezik senki.) Nem kíván, ezért a részletes vita e szakaszát lezárom.

Megkérdezem képviselõtársaimat, kíván-e valaki szólni az ajánlás 51. pontjához, amely a törvényjavaslat 3. számú mellékletében a külföldi szervezetek jövedelmének meghatározására terjeszt elõ szabályt. (Nem jelentkezik senki.) Nem kíván, ezért a részletes vita e szakaszát lezárom.

Indítványozom, hogy az ajánlás 52-55. pontjáig terjedõ módosító javaslatok tárgyalását kapcsoljuk össze. Ezek a közhasznú társaságnál, az alapítványnál és a társadalmi szervezeteknél lévõ kedvezményezett bevételekre vonatkozó szabályokat kívánják módosítani. Az indítványról kézfelemeléssel határoz az Országgyûlés. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Köszönöm. Az Országgyûlés látható többsége az indítványt elfogadta.

Megkérdezem, kíván-e valaki szólni az elõbb felsorolt módosító javaslatokhoz. (Nem jelentkezik senki.) Nem kíván, ezért a részletes vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Az elõterjesztés valamennyi módosító javaslattal érintett részére vonatkozóan a részletes vita lezárásra került. Megkérdezem, van-e valakinek tudomása olyan módosító javaslatról, amelynek részletes vitájára nem került sor. (Nem jelentkezik senki.) Nincs, ezért a törvényjavaslat részletes vitáját lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! A vita lezárása után utoljára az elõterjesztõ kap szót. Megkérdezem... (Dr. Békesi László: Nem most!) ...nem most kíván Békesi László felszólalni, hanem majd a határozathozatalt megelõzõen.

Tisztelt Országgyûlés! A módosító javaslatokról várhatóan jövõ heti ülésünkön határoz az Országgyûlés. Most ebédszünet következik, munkánkat 2 órakor folytatjuk, de mielõtt képviselõtársaim elhagynák az üléstermet, jegyzõi bejelentést szíveskedjenek meghallgatni.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage