Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm. Megkérdezem képviselõtársaimat, kíván-e még valaki a részletes vitában felszólalni. (Nem jelentkezik senki.)

Tisztelt Országgyûlés! Mivel több képviselõtársunk nem jelzett felszólalási szándékot, a részletes vitát lezárom. Megkérdezem dr. Békesi László pénzügyminiszter urat, hogy most vagy a módosító javaslatokról történõ... (Dr. Békesi László: Nem most!) ...jelzi miniszter úr, mielõtt befejeztem volna, hogy majd késõbb kíván választ adni a vitában elhangzottakra. A módosító javaslatokról történõ szavazásra jövõ heti ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Bejelentem, hogy a kormány a pénzintézetekrõl és a pénzintézeti tevékenységrõl szóló 1991. évi LXIX. törvény módosításáról szóló T/367. számú, valamint a foglalkoztatás elõsegítésérõl és a munkanélküliek ellátásáról szóló 1991. évi IV. törvény módosításáról rendelkezõ T/370. számú törvényjavaslatára sürgõs tárgyalást kért. Tekintettel arra, hogy a két elõterjesztést mai ülésnapunkon kapták kézhez képviselõtársaim, a sürgõs tárgyalásbavételrõl a holnapi napon határozunk.

Tisztelt Országgyûlés! Most soron következik az adózás rendjérõl szóló 1990. évi XCI. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása és lezárása. Az elõterjesztést T/231. számon, a bizottságok ajánlásait pedig T/231/2-5. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Tisztelt Országgyûlés! Elõször az írásban elõre jelentkezett felszólalónak, Kertész István képviselõ úrnak adom meg a szót, a Magyar Szocialista Párt képviselõcsoportjából. Az általános vitában - a régi gyakorlatunknak megfelelõen - a "szószékrõl" tessék a felszólalást elmondani.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage