Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Képviselõtársaim! Mivel csak Kertész képviselõ úr jelentkezett elõre, írásban felszólalásra, megkérdezem, hogy kíván-e még valaki ebben a vitában felszólalni? Senki nem jelzett felszólalási szándékot.

Megkérdezem pénzügyminiszter urat, hogy kíván-e most, a vita e szakaszában válaszolni az elhangzottakra? (Dr. Békesi László jelzésére reagál.) Nem.

Tisztelt Országgyûlés! Az általános vitát lezárom. A részletes vitára bocsátásra holnap kerül sor, magára a részletes vitára pedig szombati ülésnapunkon.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik az általános forgalmi adóról szóló 1992. évi LXXIV. törvény módosításáról, valamint a fogyasztási adóról és a fogyasztási árkiegészítésrõl szóló 1991. évi LXXVIII. törvény módosításáról szóló törvényjavaslatok együttes általános vitájának folytatása és lezárása. Az elõterjesztéseket - mint ismeretes - T/234., illetve T/235. számokon, a bizottságok ajánlásait pedig T/234/1-6-ig terjedõ számon, illetõleg a T/235/1- 5-ig terjedõ számokon kapták kézhez képviselõtársaim.

Tisztelt Országgyûlés! Elõször az írásban elõre jelentkezett felszólalóknak adom meg a szót, elsõként Kertész István képviselõ úrnak, a Magyar Szocialista Párt képviselõcsoportjából. Utána felszólalásra következik majd dr. K. Csontos Miklós képviselõ úr. (Dr. K. Csontos Miklós: A részletes vitában jelentkeztem.) Tehát akkor képviselõ úr most nem, hanem majd a részletes vitában kíván felszólalni. Kertész képviselõ úrnak megadom a szót.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage