Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Megköszönöm Demeter Ervin elhangzott felszólalását. Kérdezem, kíván- e még e kérdésben - a 21-26. számú ponttal kapcsolatosan - képviselõtársaink közül valaki szólni? (Nem.) Mivel további felszólaló nincs, a részletes vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Megkérdezem képviselõtársaimat, kíván-e valaki szólni az ajánlás 27. számú pontjához, amely az alanyi adómentességre vonatkozóan terjeszt elõ módosítást? (Nem.) Felszólaló nincs, a részletes vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Kérdezem, kíván-e valaki szólni az ajánlás 28. és 29. számú pontjához, a záró és átmeneti rendelkezésekre vonatkozóan? (Nem.) Jelzés nem érkezett, ezért a részletes vita e szakaszát lezárom.

Kérdezem önöket, kíván-e szólni képviselõtársaim közül valaki az ajánlás 30., 31., 32. és 39. számú pontjaihoz, amelyek a törvényjavaslat mellékleteinek módosítására irányulnak. (Nem.) Jelzés nem érkezett. A részletes vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Figyelemmel az imént elhangzott ügyrendi kérésre, Kiss Józsefnek, a szociális bizottság elõadójának felszólalására reagálva, most az alkotmányügyi bizottság által el nem bírált jelentéspontokra vonatkozóan megnyitom a részletes vitát. Kérdezem tehát képviselõtársaimat, hogy kíván-e valaki szólni az elõzetesen megkapott ajánlás 3., 11., 12., 37., 38., 40., illetõleg 41. számú pontjaihoz? (Nem.) Mivel e kérdésben felszólalásra senki nem jelentkezett, a részletes vita e szakaszát lezárom.

Kérdezem önöket, kíván-e valaki szólni a 34. és 36. számú pontokhoz, amelyek a hatályba léptetõ rendelkezések módosítását kezdeményezik? (Nem.) Fölszólaló nincs, a részletes vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Az elõterjesztés valamennyi, módosító javaslattal érintett részére vonatkozóan a részletes vita lezárásra került. Kérdezem, van- e valakinek észrevétele, valamilyen tudomása olyan módosító javaslatokról, amelyek részletes vitájára nem került sor? (Senki sem jelentkezik.) Nincs jelzés.

Tisztelt Országgyûlés! A törvényjavaslat részletes vitáját lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! A vita lezárása után utoljára az elõterjesztõ kap szót. Kérdezem tehát a Pénzügyminisztérium jelen lévõ képviselõjét, az államtitkár urat, hogy a napirendi pont elõterjesztõjeként most vagy az egyes módosító javaslatokról történõ határozathozatal, megelõzõen kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra, illetõleg a módosító javaslatokra?

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage