Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyûlés! A határozathozatal következik. Mivel módosító javaslatot senki sem nyújtott be, nem kerül sor részletes vitára. A törvényjavaslat elfogadásáról kell döntenünk. A határozathozatal egyetlen döntést igényel.

Kérdezem tehát a tisztelt Országgyûlést, hogy elfogadja-e a Magyar Államvasutak Rt. társadalombiztosítási alapokkal szemben fennálló tartozásainak rendezésérõl szóló törvényjavaslatot? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 204 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül, 9 tartózkodás mellett a törvényjavaslatot elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! A költségvetési bizottság a Házszabály 121. §-a (2) bekezdésének megfelelõen benyújtotta a T/210/269. számú módosító javaslatát a központi költségvetés általános tartalékának összegére, valamint a bevételek és kiadások fejezetenkénti összegére, továbbá a fõösszegre, illetve a hiány mértékére és fedezésének módjára.

Megkérdezem a költségvetési bizottságot, hogy kíván-e valaki szóbeli kiegészítést tenni? (Senki sem jelentkezik.) Nem kíván.

Tisztelt Országgyûlés! A módosító javaslatról az Országgyûlés haladéktalanul, vita nélkül határoz. Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, hogy elfogadja-e a költségvetési bizottság T/210/269. számú javaslatában foglaltakat? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 184 igen szavazattal, 21 ellenszavazattal, 9 tartózkodás mellett a módosító javaslatot elfogadta.

Felkérem a költségvetési bizottságot, hogy a 121. § (4) bekezdésének megfelelõ tájékoztatóját még a mai napon bocsássa a képviselõk rendelkezésére.

Most 15 perc szünet következik. Ülésünket a szünetet követõen folytatjuk.

(Szünet: 17.06-17.28 - Elnök: dr. Gál Zoltán

Jegyzõ: dr. Kávássy Sándor)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage