Torgyán József Tartalom Elõzõ Következõ

DR. TORGYÁN JÓZSEF (FKGP): Köszönöm a szót, elnöknõ. Kénytelen voltam ügyrendi kérdésben is szót kérni, mert egyrészt ön megfeledkezik arról a kötelezõ tárgyilagosságról, amely az ön posztjának a betöltésébõl következne, és amelyet a Házszabály öntõl meg is követel. Ez az egyik észrevételem.

A másik pedig az, hogy a Fidesznél ismét kibújt a liberális megközelítés... (Derültség.) ..., és a népi-nemzeti konzervatívból átmenvén a liberálisba, a konzervatív keresztényi irányzat ellen most már nyíltan támad azon címszó alatt... (Folyamatos zaj, derültség.) ..., hogy a Független Kisgazdapárt által felvetett kérdést nem tartja fontosnak, nyilván csak a saját maguk által felvetett kérdéseket. Én azt hiszem, ehhez nem kell kommentárt fûzni.

Azt mindig is a Független Kisgazdapárt képviselõcsoportja fogja megállapítani, hogy egy adott kérdést mennyire tart fontosnak és mennyire nem. Adott esetben Békesi miniszter úr a magyar utat lekicsinylõ jelzõkkel illette. Azzal, hogy ez mennyiben volt valótlan, nem kívánok foglalkozni, nincs módon rá ismét reagálni. Száz százalékig valótlan volt. De Deutsch Tamás nem teheti meg, hogy a magyar út lekicsinylését védõ személy mellett kiáll. Vagy akkor mondja meg, hogy ismét eltértek a nemzeti irányvonaltól, azt tudomásul vesszük. Akkor nem fogunk reagálni Deutsch Tamás véleményére sem. Köszönöm a türelmüket.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage