Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Megkérdezem képviselõtársaimat, hogy kíván-e még valaki felszólalni? (Senki sem jelentkezik.) Nem kíván.

Kedves Képviselõtársaim! Tekintettel az elhangzottakra - és abban a reményben, hogy egyeztetett módosító javaslat benyújtására kerülhet sor -, az általános vitát most elnapolom. Szeretném azonban megjegyezni, hogy az elnapolás nem azért történik, mert kevesen vannak jelen, hiszen a jelenlévõk - számarányukhoz képest is - jelentõs aktivitást mutattak ebben a témakörben.

Tisztelt Országgyûlés! A kormány három elõterjesztést nyújtott be, ezek a következõk:

A Magyar Köztársaság és a Finn Köztársaság között a kereskedelem akadályainak kölcsönös megszüntetésérõl szóló megállapodás és az azt kihirdetõ törvényerejû rendelet, valamint a harmonizált rendszer 1-24. fejezetébe tartozó termékekre alkalmazandó elbánásról szóló jegyzõkönyv és az azt kihirdetõ törvény hatályon kívül helyezésérõl T/412. számon. Bizottsági ajánlás készítésére kijelölöm a gazdasági bizottságot és a mezõgazdasági bizottságot.

Ausztria és Magyarország között a mezõgazdasági és ipari termékek származási jelzéseinek, eredet-megjelöléseinek és a származásra utaló egyéb megnevezéseknek a védelmérõl aláírt egyezmény felmondásáról H/414. számon. Bizottsági ajánlás készítésére kijelölöm a gazdasági bizottságot és a mezõgazdasági bizottságot.

A Magyar Köztársaság és az Európai Szabadkereskedelmi Társulás tagállamai között aláírt szabadkereskedelmi megállapodást kihirdetõ törvény módosításáról T/413. számon. Bizottsági ajánlás készítésére kijelölöm a gazdasági bizottságot.

Tájékoztatom tisztelt képviselõtársaimat arról, hogy a futárpostát nem a mai és nem a holnapi napon kézbesítik, hanem jövõ héten, hétfõn délután és kedden délelõtt kapják kézhez.

Tájékoztatom önöket arról is, hogy a mai napon az ülés végére napirenden kívüli felszólalásra senki nem jelentkezett. Ezért - mielõtt berekeszteném az ülést - jegyzõi bejelentések következnek.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage