Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm. Tisztelt Országgyûlés! Most a módosító javaslatokról határoz az Országgyûlés a T/200/20. számú ajánlás I. fejezete szerint. Ez az ajánlásrész a kijelölt bizottság által támogatott módosító javaslatokat tartalmazza. Felhívom képviselõtársaim figyelmét, hogy a korábbi szabályozással ellentétben a nem támogatott módosító javaslatokról a képviselõcsoportok már nem kérhetnek szavazást. Kérdezem tehát a tisztelt Országgyûlést, hogy elfogadja-e a T/200/20. számú mezõgazdasági bizottsági ajánlás I. fejezetében az 1-tõl az 54-ig bezárólag sorszámozott módosító javaslatokat? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 214 igen szavazattal, 3 ellenszavazattal szemben, tartózkodás nélkül az említett módosító javaslatcsomagot elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! A zárószavazásra a jövõ heti ülésünkön kerül sor.

Soron következik a társadalombiztosítás pénzügyi alapjai kinnlevõségeinek rendezésérõl, a járulékbeszedés, végrehajtás és ellenõrzés egységes rendszerének kialakításáról szóló országgyûlési határozati javaslat általános vitájának folytatása és lehetõség szerinti határozathozatala.

Az elõterjesztést H/359. számon, a bizottságok ajánlásait pedig H/359/2-3. számokon kapták kézhez képviselõtársaim.

Megkérdezem az alkotmányügyi bizottság itt jelen levõ képviselõjét, kíván-e a bizottság elõadót állítani. Elnök urat nem látom, alelnök... (Nem kíván.) Kíván-e az alkotmányügyi bizottság elõadót állítani? Nem kíván.

Megkérdezem képviselõtársaimat, hogy kíván-e még valaki a vitában felszólalni? Megadom a szót Csehák Judit képviselõ asszonynak, a Magyar Szocialista Párt képviselõcsoportjából.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage