Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyûlés! Tehát a zárószavazás következik. Elõször a módosító javaslatokról határozunk. Mivel - ahogy miniszter úr mondotta - a kormány mindhárom módosító javaslatot támogatja, a határozathozatal egyetlen döntést igényel.

Kérdezem tehát a tisztelt Országgyûlést, hogy elfogadja-e az alkotmányügyi bizottság T/368/13-15. számú módosító javaslatait. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 317 igen szavazattal, 1 ellenszavazattal, tartózkodás nélkül elfogadta a módosító javaslatokat.

Kérdezem ezek után a tisztelt Országgyûlést, elfogadja-e a társadalombiztosítás pénzügyi alapjainak 1995. évi költségvetésérõl szóló törvény hatálybalépéséig szükséges egyes rendelkezésekrõl szóló törvényjavaslatot, az egységes javaslat imént módosított szövege szerint. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 272 igen, 25 ellenszavazat és 29 tartózkodás mellett a törvényjavaslatot elfogadta.

Kérdezem a frakciókat, hogy kíván-e valamelyik képviselõcsoport élni a háromperces indoklás lehetõségével. Megadom a szót Kis Gyula Józsefnek, az MDF képviselõjének.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage