Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Megköszönöm Balsay István felszólalását. Megkérdezem képviselõtársaimat, kíván-e valaki még ebben a témakörben felszólalni. A monitor jelzése szerint senki nem kíván hozzászólni. Megkérdezem ezért dr. Békesi László pénzügyminisztert. (Békesi László: Nem.) Bocsánat. Iváncsik Imre, a Magyar Szocialista Párt részérõl. (Közbeszólás balról: Tévedés.) Tévedés, köszönöm szépen. Megkérdezem a pénzügyminiszter urat, kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra? (Békesi László: Nem.) A pénzügyminiszter úr most nem kíván válaszolni, ezért az általános vitát, tisztelt Országgyûlés, lezárom. A részletes vitára bocsátásra a holnapi napon kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik az egyes elkülönített állami pénzalapokról szóló 1992. évi LXXXIII. törvény egyes rendelkezéseinek módosításáról és kiegészítésérõl szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása. Az elõterjesztést T/251. számon, a bizottságok ajánlásait pedig T/251/1-5. számon kapták kézhez képviselõtársaim. Megkérdezem képviselõtársaimat, kíván-e valaki ebben a tárgykörben felszólalni? (Senki sem jelentkezik.) Megállapítom, hogy most senki nem kíván felszólalni.

Tisztelt Országgyûlés! A Magyar Demokrata Fórum frakciója kérte, hogy az általános vitát ne zárjuk le. Az általános vitát ezért elnapolom. Folytatására és lezárására jövõ heti ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Most 15 perc szünet következik. Munkánkat 17 óra 5 perckor folytatjuk. Köszönöm figyelmüket.

(Szünet: 16.50-17.14 - Elnök: dr. Salamon László

Jegyzõk: dr. Kiss Róbert és dr. Trombitás Zoltán)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage