Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm.

Mielõtt viszonválaszra Sepsey Tamás képviselõ úrnak szót adnék, az ügyrendi észrevételre reagálnék. Itt idõközben valóban pontosítottuk, ellenõriztük a házszabályi rendelkezéseket. Valóban az a helyes megoldás - és ennek megfelelõen is járunk el -, hogy a felszólalások elfogyása után, tehát amikor minden felszólaló elmondta mondanivalóját, az adott területen a részletes vitát valóban le kell zárni. Tehát további csatlakozó módosító indítvány elõterjesztésének nem lesz helye.

Ezért - miután ezt már felvetettem - vissza is térek az ajánlás 2., 3., 4. pontjához, és korrigálva az iménti döntést, bejelentem: mivel további felszólalás nem volt, a tekintetben is, tehát az ajánlás 2., 3. és 4. pontja tekintetében is lezártnak nyilvánítom a részletes vitát.

Csak tájékoztatásul: természetesen egy csatlakozó módosító javaslat - ez okozta a zavart - elvileg felvetheti azt az igényt, hogy azt is tárgyalja meg a Ház, és ahhoz is adassék meg a plenáris ülésen való felszólalás lehetõsége. Ha ilyen igény van, akkor az megoldást fog nyerni, akkor azt teljesíteni fogjuk tudni.

Visszatérve most már az ajánlás 6. és 7. pontjához, kérdezem, ki kíván felszólalni, illetve Sepsey Tamás - mint elõbb jeleztem - viszonválasszal kíván élni. Megadom a szót.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage