Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Kérdezem, ki kíván még hozzászólni. (Nincs jelentkezõ.) Senki. Akkor jelzem, hogy a részletes vita e szakaszát is lezártnak nyilvánítom azzal, hogy kérem képviselõ urat, hogy a kidolgozandó módosító indítványt legkésõbb a vállalt holnap déli határidõig szíveskedjék leadni; és - mert talán nem említettem - ugyanerre hívom fel figyelmét az ajánlás 25. pontja tekintetében is.

Tisztelt Országgyûlés! Most az ajánlás 20. pontja következik, mely a törvényjavaslat 9. §-ában a törvény 11/B § (5) bekezdésének módosítását javasolja. Kérdezem, kíván-e valaki ebben a témában felszólalni. (Nincs jelentkezõ.) Senki nem jelzett felszólalási szándékot, így a részletes vita e szakaszát is lezártnak nyilvánítom.

Most következik az ajánlás 21. pontja, mely a törvényjavaslat 10. §- ában a törvény 12. § (4) bekezdésének módosításával a földrészletek megközelítésére szolgáló közutakkal kapcsolatos szabályozás módosítására tesz javaslatot. Ebben a témakörben Gyimóthy Géza képviselõ úr már korábban kifejtette álláspontját, és Orosz képviselõ urat arra kértem, ha ide érünk, akkor tegye meg észrevételeit. Tehát megadom a szót a képviselõ úrnak.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage