Fodor Gábor Tartalom Elõzõ Következõ

DR. FODOR GÁBOR mûvelõdési és közoktatási miniszter: Képviselõ Asszony! Elõször is ilyen szívonalú célzásokat és megjegyzéseket magától nem vártam volna. (Derültség az SZDSZ padsoraiban.)

Úgy gondolom, végtelenül alacsony színvonal az, amikor olyan ügyekre kíván célozgatni a minisztériummal kapcsolatban, amelyek már hónapokkal ezelõtt a sajtóban és másutt is vita tárgyát képezték. De számtalanszor elmondtam, hogy a minisztériumban azokra a belsõ átalakításokra, amelyek a kabinetirodát, a tárgyalótermeket, a titkárságot és egyébként a miniszteri szobát is érintették, többek között azért került sor, hogy be tudjunk vezetni egy olyan számítógépes rendszert, amivel jobbá tudjuk tenni a munkát. Lehet, hogy kétségbeesést fog okozni a képviselõ asszonynak, de ez még folytatódni fog az elkövetkezendõ idõben is.

A másik részérõl pedig annyit szeretnék mondani, hogy tévedésben van a képviselõ asszony. A szakma ezt is mondja, meg azt is mondja. És nagyon régóta a szakmában sokan vannak olyanok, akik azt az álláspontot képviselték, hogy bizony, egy helyre kell tartozniuk a közmûvelõdés intézményeinek. Köszönöm szépen. (Taps az SZDSZ padsoraiban.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage