Rusznák Miklós Tartalom Elõzõ Következõ

RUSZNÁK MIKLÓS (KDNP): Köszönöm a szót, elnök asszony. Miniszter asszony olyan szépen nézett rám, hogy... (Derültség.) ...az volt a döntésem, hogy elfogadom. De nem igazán értettem a válaszát. Egy példát mondva, ha Sátoraljaújhelyen 90 közhasznú munkást foglalkoztatnak és harminckettõt kaptak ebben, akkor hogyan lehet ezt tíz fõvel megnövelni, tessék nekem megmondani.

Tehát az volt a foglalkoztatási alapítványban, hogy ha tíz fõvel növelik a létszámot, akkor megkapják a munkaszervezõi menedzsernek megpályázott egy évi 30 ezer forint per fõ céltámogatást. (Kósáné dr. Kovács Magda munkaügyi miniszter hátrafordulva képviselõk segítségével papírokat juttat el a képviselõhöz.) Úgy látom, hogy már a válasz is érkezik. Ha ilyen irányban ez a munkaszervezõi menedzser állás betölthetõ, akkor a miniszter asszony válaszát elfogadom.

Remélem, hogy az a fél mondata, amit a térség érdekében személyem felé megfogalmazott, majd realizálódik is a miniszterek döntésében, amikor egy-egy ilyen szociális témával fordulok hozzájuk. Köszönöm szépen és elfogadom a választ. (Taps.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage