Békesi László Tartalom Elõzõ Következõ

DR. BÉKESI LÁSZLÓ pénzügyminiszter: Köszönöm, elnök asszony. Tisztelt Ház! Fel sem tételezem képviselõtársamról, hogy bizalmatlan velem szemben, és szeretném megnyugtatni, hogy el nem hagyom ezt a kényelmetlen széket addig, amíg az önnek tett ígéretet be nem váltom. (Derültség és taps.) Erre egyébiránt még egy egész hetem lenne.

Nem kell azonban addig várni. Szeretném tájékoztatni a képviselõ urat és a tisztelt Házat, hogy az interpellációra adott válasznak megfelelõen, a közös megoldást keresve, létrejött a megállapodás a Kincstári Vagyonkezelõ Szervezet és az V. kerületi önkormányzat polgármestere között, aminek a lényege, hogy február 20-ai - tehát tegnapi - dátummal az V. kerületi önkormányzat polgármestere visszavonta a felmondó határozatot azzal, hogy március 1-jével határozott idõre bérleti szerzõdést fog kötni a Kincstári Vagyonkezelõ Szervezettel, és ez mindaddig tart, ameddig egy pénzkímélõ, olcsó ingatlancserével vagy bármilyen más módon a végleges megoldás nem születik meg.

Miután közös megegyezésrõl van szó, a kormány határozatának módosítására nincs szükség. Köszönöm szépen. (Taps a bal oldalon.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage