Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Kérdezem, van-e Sepsey Tamás ügyrendi javaslatával kapcsolatban ellenvetés. (Nincs ilyen jelzés.) Nincsen. Ezért a törvényjavaslat általános vitáját elnapolom, arra várhatóan a jövõ héten kerül sor. (Tirts Tamás: A bizottság álláspontját az általános vitára való alkalmasságról viszont most kellene meghallgatni!)

Képviselõ Úr! Expozé elõtt bizottsági véleményeket nem hallgathatunk meg. Képviselõ úr visszavonta javaslatát, tehát akkor marad az elõbbi verdikt: az általános vita folytatása a jövõ héten.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik az állam tulajdonában lévõ vállalkozói vagyon értékesítésérõl szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása. Az elõterjesztést T/288. számon kapták kézhez képviselõtársaim. A házbizottság ülésén létrejött megállapodásnak megfelelõen elõször azok a képviselõk kapnak majd szót, akiknek felszólalására a múlt heti, illetve tegnapi ülésünkön már nem került sor.

Tisztelt Országgyûlés! Kérdezem az írásban elõre jelentkezett felszólalókat, kíván-e valaki most a felszólalás lehetõségével élni. Kérem, jelezze! (Nem jelentkezik senki.) Nem kíván senki, ezért az általános vitát elnapolom, annak folytatására és talán lezárására a jövõ héten kerülhet sor.

Tisztelt Országgyûlés! Jegyzõi bejelentésre kerül sor.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage