Kiss Róbert Tartalom Elõzõ Következõ

DR. KISS RÓBERT (SZDSZ): Nagyon rövid gondolatot szeretnék mindössze elmondani, ha már szóba került a véleményem és a korábbi véleményem. Remélem, hogy a most elmondandó véleményem is legalább ilyen mértékig szóba fog kerülni a késõbbiekben, és azt is remélem, hogy valamennyi képviselõtársam ezt legalábbis lényegében elfogadja.

Én két kompromisszumos megoldásra szeretném fölhívni a figyelmet, és azt szeretném, ha ezt a két bizottsági javaslatot az Országgyûlés elfogadná, mert akkor mindkét fél részérõl egy olyan kompromisszumos megoldásra jutnánk, amely azt gondolom, hogy mindkét oldalról elfogadható. Az egyik a környezetvédelmi bizottságnak az a bizonyos állásfoglalása, illetve módosító javaslata, amelyet a bizottság elnöke, Baráth Etele úr az imént fölolvasott. Tehát én azt javaslom képviselõtársaimnak, hogy ezt a módosító javaslatot fogadják el; illetve hogy a külügyi, a külpolitikai szempontok is figyelembe legyenek véve, a külügyi bizottságnak is született egy módosító javaslata. Ezzel a két módosító javaslattal együtt, azt gondolom, ez a határozat teljes egészében elfogadható, és valamennyi, mindkét fél számára elfogadhatóvá válik.

Tehát azt kérem képviselõtársaimtól, hogy a környezetvédelmi bizottság és a külügyi bizottság módosító javaslataival együttesen a határozati javaslatot fogadják el. Köszönöm szépen. (Taps a bal oldalon.)

(11.40)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage