Elnök Tartalom Elõzõ

ELNÖK: Én is köszönöm, államtitkár úr. Elõzetes írásbeli jelentkezés nem történt. Kérdezem képviselõtársaimat, kíván-e valaki felszólalni. (Nem.) Nem. Mivel módosító javaslat nem érkezett, részletes vitára nem kerül sor. A törvényjavaslat elfogadásáról kell döntenünk. Kérdezem, van-e ezzel kapcsolatban bárkinek észrevétele. (Nincs jelentkezõ.) Nincsen.

Tisztelt Országgyûlés! Az általános vitát lezárom, a határozathozatal következik. Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, elfogadja-e a Cseh Köztársaság, a Lengyel Köztársaság, a Magyar Köztársaság és a Szlovák Köztársaság közötti közép-európai szabadkereskedelmi megállapodás kihirdetésérõl szóló törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 218 szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül a törvényjavaslatot elfogadta. Kérdezem a képviselõcsoportokat, kívánnak-e élni háromperces indokolási lehetõségükkel? (Nincs jelentkezõ.) Nem.

Tisztelt Országgyûlés! Az Országgyûlés tavaszi ülésszakának következõ, várhatóan kétnapos ülését 1995. március 13-án 15 órára összehívom.

Mai ülésünket berekesztem, mindenkinek jó pihenést kívánok! (Taps.)

(Az ülésnap 19 óra 44 perckor ért véget.)

Az ülés jegyzõkönyvének teljes és szöveghû anyagát a Magyar Gyorsírók és

Gépírók Országos Szövetségének beszédgyorsíró szolgálata készítette

(1066 Budapest, Dessewffy u. 9. Tel./Fax: 111-7686)

Tartalom Elõzõ

Eleje Homepage