Torgyán József Tartalom Elõzõ Következõ

DR. TORGYÁN JÓZSEF (FKGP): Köszönöm a szót, elnök úr, elnök asszony. Ritkán adatik meg bárkinek, hogy dupla engedéllyel szólhasson. (Derültség.)

Én Gellért Kis Gábor felszólalására szerettem volna reagálni. Mindig nagyon nagyra értékeltem, becsültem Gellért Kis Gábort, de most, hogy hallom, hogy az én gyûléseimre is jár...(Derültség, zaj.).., azóta most méginkább nagyra értékelem az õ személyét. Bár egy kicsit elszomorít, hogy úgy látszik, hiába jár a gyûléseimre, azért a beszédemet még nem nagyon tudja értelmezni, ebben lennék segítségére. (Derültség.)

Nos, valóban mondtam, hogy el kell söpörnünk a liberál-kommunizmust, de azt mondottam, hogy a választásokon, és ne vegye rossz néven, úgy hiszem, hogy minden politikai pártnak ez a célja. Az a párt, amely nem kívánja a meglévõ politikai hatalmat a saját politikai elképzeléseivel felváltani, annak nem szabad a politikai ringbe szállnia. Talán ezt is figyelmébe ajánlhatom, és akkor még többet fog járni a gyûléseimre...(Derültség.).., még többet fog ott tanulni. Köszönöm szépen. (Taps a Kisgazdapárt soraiban. - Dr. Gellért Kis Gábor: Én csak a stílusgyakorlatra bátorkodtam utalni!)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage