Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm. Tisztelt Országgyûlés! Soron következik az egyes fontos tisztségeket betöltõ személyek ellenõrzését végzõ további bizottságok tagjainak választásáról szóló országgyûlési határozati javaslat általános vitája és határozathozatala. A nemzetbiztonsági bizottság elõterjesztését T/745. számon, a bizottságok ajánlásait pedig T/745/2-3. számokon képviselõtársaim már kézhez kapták.

Mint azt hallottuk, dr. Boross Péter, a nemzetbiztonsági bizottság elnöke, a napirendi pont elõadója a korábbi törvényjavaslat tárgyalása, expozéja során e téma kapcsán is elõadta elõterjesztését.

Megkérdezem a kormány megbízott tagját, hogy kíván-e az elõterjesztés tárgyában felszólalni. (Nincs jelentkezõ.) Senki nem jelzett ilyen igényt.

Megkérdezem az alkotmányügyi bizottság jelen lévõ tisztségviselõit, kíván-e a bizottság elõadót állítani. (Senki sem jelentkezik.) Nem kíván.

(18.20)

Tisztelt Országgyûlés! Elõször az írásban elõre jelentkezett képviselõknek adom meg a szót.

Írásban elsõként Kõszeg Ferenc képviselõ úr kért szót. Megkérdezem, hogy az iméntiekre tekintettel... (Kõszeg Ferenc: Elállok!.)... most már nem kívánja megismételni, tehát a mostani felszólalástól elállt.

A másik írásban elõre jelzett felszólalónk Torgyán József képviselõ úr... (Derültség, zaj a bal oldalon.).., a Független Kisgazdapárt frakciójából. Megadom a szót.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage