Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Egyébként is a lezajlott vita azt mutatja, hogy az egyeztetésre valóban szükség van. Tartok tõle, hogy ha több ellenzéki képviselõtársunk lett volna itt, rövidebb lett volna ennek a törvényjavaslatnak a részletes vitája. (Derültség.)

Elfogadom a javaslatát, képviselõ úr. Holnap délután az interpellációk utáni szakaszban zárjuk le a részletes vitát.

Tisztelt Országgyûlés! Megkérdezem az elõterjesztõt... (Dr. Csiha Judit távozni készül a terembõl, majd visszaül a helyére.) ..., aki mozgásával jelzi, hogy valószínûleg a határozathozatalt megelõzõen kíván reagálni az elhangzottakra. (Dr. Csiha Judit igenlõen bólint.) Igen.

Tisztelt Országgyûlés! Áttérünk az egyes közszolgáltatások kötelezõ igénybevételérõl szóló törvényjavaslat részletes vitájára. Az elõterjesztést T/644. számon, a bizottságok együttes ajánlását pedig T/644/13. számon kapták kézhez képviselõtársaim. Megkérdezem a hatáskörrel rendelkezõ bizottságok elnökeit - így az önkormányzatiét és a környezetvédelmiét -, hogy kíván-e a bizottság elõadót állítani. Szõdi Imre, MSZP-s képviselõtársunk neve jelent meg a képernyõn. (Szõdi Imre: Mint a bizottság elõadója.) Parancsoljon. Melyik bizottság? (Szõdi Imre: A környezetvédelmi bizottság.) A környezetvédelmi bizottság nevében Szõdi Imre képviselõtársunké a szó.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage