Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyûlés! Azt hiszem, megint az az eset áll fenn, hogy Filló és Kalmár képviselõtársunk elõre nyilatkozott egyes ajánlásokról. Itt a 18. pontban foglalt ajánlásról volt szó.

Kérdezem, kíván-e valaki ehhez még hozzászólni. (Nincs jelentkezõ.) Nem kíván. Ezért a részletes vita e szakaszát lezárom.

Most következik, tisztelt Országgyûlés, a 22. és 23. pontban foglalt ajánlás, de feltételezem, hogy Kalmár Péter képviselõtársam már nem kíván ehhez hozzászólni... (Kalmár Péter nemet int.)..., ezért a részletes vita e szakaszát lezárom.

Megkérdezem, hogy a 24. ponthoz kíván-e valaki szólni - szintén a Filló- Kalmár páros módosító indítványáról van szó. (Nincs jelentkezõ.) Nem kíván. A részletes vita e szakaszát lezárom.

Megkérdezem viszont, kíván-e valaki szólni az ajánlás 1., 2. és 3. pontjához, amelyek a törvényjavaslat preambulumának kiegészítését kezdeményezik. (Nincs jelentkezõ.) Ehhez sem kíván senki szólni. A részletes vita e szakaszát lezárom.

Az elõterjesztés valamennyi módosító javaslattal érintett részére vonatkozóan lezártam a részletes vitát. Van-e valakinek tudomása olyan módosító javaslatról, amelynek vitájára nem került sor? (Senki sem jelentkezik.) Ilyet nem jeleznek.

A részletes vita lezárására - a környezetvédelmi bizottság kérésének megfelelõen - holnap, az interpellációs idõszak után kerül sor. Ezért feltételezem, hogy Világosi Gábor államtitkár úr sem kíván most nyilatkozni az elhangzottakról... (Dr. Világosi Gábor nemet int.) A módosító javaslatokról várhatóan jövõ héten szavaz az Országgyûlés.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a Magyar Köztársaság 1995. évi költségvetésérõl szóló 1994. évi 104. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitája.

Dr. Wekler Ferenc és Szentkuti Károly képviselõtársaink - SZDSZ - önálló indítványát T/783. számon, a költségvetési bizottság ajánlását pedig T/783/3. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Megadom a szót Szentkuti Károly képviselõtársunknak, a napirendi pont elõadójának.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage