Szájer József Tartalom Elõzõ Következõ

DR. SZÁJER JÓZSEF (Fidesz): Elnök Asszony! Tisztelt Ház! Azzal kapcsolatban szeretnék szólni, amivel Dobos Krisztina a felszólalását kezdte. A miniszterelnök, amikor javaslatot tett arra, hogy a megszorító csomaggal kapcsolatos törvényjavaslatnak a tárgyalása milyen módon folyjék, megjelölte, hogy a Pénzügyminisztériumon kívül számos más minisztérium is elõterjesztõként kell szerepeljen ebben a vitában. Így felsorolta a Mûvelõdési és Közoktatási Minisztériumot, a Belügyminisztériumot, a Munkaügyi Minisztériumot, a Népjóléti Minisztériumot, nagyjából ezeket a minisztériumokat.

Ha elõterjesztõnek tekintjük ezeket a személyeket, akkor távollétükben a vitára nincsen mód, hiszen az elõterjesztõ távollétében nem lehet vitát folytatni a parlamentben ilyen kérdésekrõl. Ezért ebben az esetben ennek tárgyalását a Házban fel kell függeszteni. Erre teszek most javaslatot.

Köszönöm. Elnézést, elfelejtettem mondani: mivel a Pénzügyminisztérium és a Munkaügyi Minisztérium képviselõjének kivételével nincsen jelen az általam felsorolt minisztériumoknak a képviselõje. (Taps az ellenzéki oldalon.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage