Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyûlés! Az azonnali kérdések, a kérdések és az interpellációk elmondására ma délután 14 órától kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik ma kezdõdõ ülésünk napirendjének megállapítása. A házbizottság az Országgyûlés ma kezdõdõ ülése napirendjére és idõtartamára vonatkozó ajánlását a hétvégi futárpostában kézhez kapták képviselõtársaim.

Kérdezem ezért a tisztelt Országgyûlést, egyetért-e a házbizottság ajánlásával. Kérem, kézfelemeléssel szavazzanak! (Megtörténik.) Köszönöm.

Megállapítom, hogy az Országgyûlés látható többsége a házbizottság napirendi javaslatát elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! Tájékoztatom képviselõtársaimat, hogy hatályba lépett a házbizottság rendelkezése a képviselõk szavazásról való távollétével összefüggõ egyes kérdésekrõl. A rendelkezésben foglalt elõírásokat így már a ma délutáni szavazások során alkalmazni kell.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a gazdasági stabilizációt szolgáló egyes törvénymódosításokról szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása. Az elõterjesztést T/817. számon, a bizottságok ajánlásait pedig T/817/2-13. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Elõször az írásban jelentkezett képviselõtársaimnak adom meg a szót, közülük elsõként Varga István képviselõtársunknak, MDF, õt követi Békesi László, MSZP.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage